Haarup fastholder sin placering i VM
13/08-2024 kl. 06:01

Verdensmesterskaberne i MX2 nærmer sig sin ende, efter sæsonens 15. afdeling i weekenden blev afviklet i Uddevalla, Sverige, der som sædvanligt var godt besøgt af danske motocrossfans, som heppede på de mange danske kørere der deltog i både EM- og VM-afdelingerne over weekenden.

Flere øjne var naturligvis rettet mod danske Mikkel Haarup, der kørte et rigtig flot tempo i første heat, og uden de store udfordringer kunne løbe med en andenplads.

Heat nummer to var dog ikke helt så let for kørerne, da banens forhold efter nogle omgange ikke tillod super mange overhalinger. Og måske derfor endte Mikkel i dette heat på sjettepladsen, hvilket betød, at Mikkel lige akkurat missede en plads på podiet ved weekendens afslutning, med blot tre point op til tredjepladsen i den.

Trods det var det en fornuftig weekend for Haarup, der med weekendens indsamlede 37 point fastholde sin placering i den samlede stilling i MX2-klassen, hvor hans navn er at finde på femtepladsen.

Der er nu fem afdelinger tilbage af denne sæson, og det næste løb køres i Holland den 18. august.