Bike-Shoppen ændrer kurs ved 35-års jubilæum - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads Job hos MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bike-Shoppen ændrer kurs ved 35-års jubilæum

Ved årsskiftet går Bike-Shoppen og Yamaha hver til sit.
14/09-2024 kl. 06:03

Siden Bike-Shoppen første gang slog dørene op i 1989, har forretningen gennemgået en fantastisk udvikling, og er gennem årene gået fra at være et lille værksted i en garage på Nymarksvej i Viborg, til at være en af landets største motorcykelforretninger.

Rad og række på Nymarksvej

Ifølge Bike-Shoppen har målet gennem alle årene været, at tilbyde kunderne de bedste motorcykler, det bedste udstyr, de bedste reservedele, den bedste beklædning samt den bedste rådgivning og kundeservice, og det har i den grad givet pote.

I 2003 blev Bike-Shoppen autoriseret forhandler af Yamaha, og siden da har det været en stor del af virksomhedens identitet i det danske motorcykelsamfund. Og Bike-Shoppen er da også hele ni gange blevet kåret som Årets Yamaha Forhandler.

Men ved årsskiftet kigger besætningen mod nye horisonter, og er herefter ikke længere autoriseret Yamaha forhandler.

En ny retning, men med samme passion
Bike-Shoppen fortæller, at de i disse år oplever motorcykelbranchen være under forandring, og at dette ligger til grund for deres beslutning. Men de understreger samtidig, at de intet har at udsætte på Yamaha, og at passionen for motorcykler naturligvis bevares.

Hvis et billede kunne dufte, så ville det her være af gummi og benzin

Helt præcist betyder det, at Bike-Shoppen fremadrettet vil fokusere på salg af udstyr og brugte motorcykler, men naturligvis også fortsat at tilbyde service og reparationer af de japanske mærker.

Hertil ønsker Bike-Shoppen at styrke deres digitale tilstedeværelse gennem webshoppen, hvor de fortsat vil tilbyde et bredt udvalg af MC-beklædning, udstyr og reservedele til stort set alle motorcykelmærker.

Et bredt udvalg af beklædning

Bike-Netshoppen blev lanceret i 2010, hvor den med hastige skridt voksede sig til en succesfuld del af Bike-Shoppen – både nationalt og internationalt – og her finder man et bredt udvalg af brands.

Et eksempel er japanske ZeroFit, som skulle være det varmeste baselayer der kan opdrives. Og netop sådan et sæt satte MagaCin’s skribent Nicolaus på prøve under familiens jule-skitur til svenske Lofsdalen, når han har været på jagt i de kolde morgentimer, og naturligvis også på nakken af vardens fedeste transportmiddel.

Del med en ven

En person snakker om “Bike-Shoppen ændrer kurs ved 35-års jubilæum

  1. Det er altså et skønt billede. Jeg tænker at Bikeshoppen får et kald fra enten Jonah Blacksmith eller Mumford and Sons når deres næste albumcover skal skydes 😀

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start