World Premiere: Fem nye Ducati på trapperne - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads Job hos MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

World Premiere: Fem nye Ducati på trapperne

Ducati er tilbage fra sommerferie med fem nye modeller, hvor den første præsenteres i morgen d. 19/9.
18/09-2024 kl. 08:50

Vi nærmer os så småt en tid, hvor 2025-nyhederne begynder at trille ud, så hele verdens motorcyklister ved, hvad de skal gøre plads til under juletræet i december.

Sådan har det været de sidste fire år, hvor rigtig mange producenter i kølvandet på coronarestriktioner gik all-in på online afsløringer frem for at gemme godterne til efterårets store motorcykelmesser i eksempelvis Milano og Köln.

Blot ét eksempel er gårsdagens præsentation af de to nye sportslige 1200-kubiks klassikere fra Triumph, der i samme ombæring lovede afsløring af endnu en model i midten af næste måned.

Men hvor vi stadig ser nogle slå om sig på det store internet, når der skal præsenteres spændende nye modeller for offentligheden, har andre valgt at træde et skridt tilbage og præsentere nyhederne på messerne til efteråret, ligesom de gjorde i “gamle dage”.

Så vi forventer også at kunne bringe et væld af artikler og videoer til trofaste MagaCin-læsere i november måned, umiddelbart efter vores hjemkomst fra Italien, hvor flere af de producenter, der ikke har deltaget ved EICMA de seneste år, igen har meldt deres ankomst.

Nogle hænger i
Som nævnt bliver der fortsat præsenteret nye modeller online. Og en af de producenter, der har valgt at hænge i, er Ducati, som netop har udsendt de fem afsløringsdatoer i Ducati World Premiere 2025.

Det første afsnit i serien er allerede overstået, da Ducati d. 25/7 fremviste den seneste aftapning i Panigale-serien, der kan prale af ting som 216 heste til 187 tørre kilo, en ny dobbelt bagsvinger hvor stivheden er reduceret med 37%, nye knastaksler, et sæt Brembo Hypure bremsekalibre samt instrumenteringens nye MotoGP inspirerede 6,9″ skærm.

Som du måske ved, er Ducati World Premiere den rene gætteleg forud for præsentationerne, da producenten har valgt at knytte en titel til de enkelte datoer, som naturligvis hænger sammen med, hvad der gemmer sig under klædet.

Titlen, der hørte til ovennævnte model, bestod af de to ord “Wonder” og “Engineered“, som jo i den grad peger i retning af en knivskarp sportslig svingæder, og herunder får du datoer samt titler på de næste par måneders afsløringer:

19. september – Expand Your Limits
7. oktober – You can wear black at any time
17. oktober – Celebratory Beauty
5. oktober – Extended Experience
5. december – Unlock Everyday Adventure

Hvad de enkelte titler gemmer på, ved vi ikke endnu… Men med ord som “Udvid dine grænser” og “Lås op for hverdags-eventyr” lugter det lidt af, at Ducati har planer om at afsløre noget terrængående.

Og giver vel egentlig meget god mening, nu hvor Ducati allerede sidste år sagde, at de vil gå all-in på offroad, og i årets første måned præsenterede deres første hardcore knoldhopper, der som bekendt skal bane vej for en hel stribe offroad motorer og -motorcykler.

Men kun tiden vil vise, hvad Ducati har på programmet til 2025, og du kan naturligvis læse om det hele her på Danmarks største og hurtigste online mc-medie, lige så snart vi har modtaget materiale fra producenten og transskriberet det.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start