Masser af nye motorcykler - men BMW er væk - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads Job hos MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Masser af nye motorcykler – men BMW er væk

I denne måned kommer vi til at svømme i artikler om nye modeller, men BMW har tilsyneladende fortrudt.
02/10-2024 kl. 10:53

Som du måske har opdaget har flere producenter allerede afsløret nogle af næste års modeller., som eksempelvis Multistrada V4 S, Yamahas bane R1’er, den ekstreme Aprilia RSV4 og Kawasaki med henholdsvis Versys 1100 og Ninja 1100SX.

Og det er blot for at nævne nogle af de modeller, denne måned har at byde på…
For hen over de seneste par uger har flere producenter fremlagt deres præsentationsplan for pressen, og datoerne er naturligvis skrevet i kalenderen, hvor der efterhånden ikke er meget plads tilbage.

Der er sådan cirka 30 dage tilbage af oktober måned, og der er i skrivende stund noteret ikke mindre end 20 præsentationer i undertegnedes kalender!

Så er du af den type, der godt kan lide at holde dig opdateret og læse om nye modeller samt opdateringer, så er det med at holde øje med siden her de næste par måneder. For når denne måned er overstået, og vi har skrevet om de 20 nyheder, vender redaktionen traditionen tro snuden mod Italien, hvor vi skal ned og se nærmere på alt det, vi har skrevet om, lave en masse video til vore trofaste læsere og med garanti også få et nærmere indblik i modeller, som ikke er præsenteret på forhånd.

Nummer 21 er blevet væk
Det kan sagtens ske, at der bliver skrevet endnu flere præsentationer ind i kalenderen, og det er jo dejligt!
Men det kan faktisk også ske, at der bliver fjernet nogle, selvom man skulle tro, at store motorcykelproducenter har styr på sagerne og holder ord.

Måske sidste uges torsdags-artikel, hvor Carsten skrev, at BMW teasede for endnu en sværvægter?

Teksten i BMW’s Facebook-opslag var med overskriften “Next Level Big Boxer”, imens motorens emblem på det dertilhørende billede var præget med 1800cc.
Så vi gættede forsigtigt på, at tyskerne ville udvide R18-søskendeflokken, og det skulle som bekendt ske i går d. 1/10 kl. 17:00.

Men af en eller anden årsag er alle beviser slettet fra sociale medier, hvorfor de indlejrede opslag i artiklen, der er linket til ovenfor, ej fungerer længere, og det er nu uvist, om eller hvornår vi kommer til at høre mere fra BMW.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start