2025 Triumph Speed Twin 900 lanceret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads Job hos MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2025 Triumph Speed Twin 900 lanceret

2025 Triumph Speed Twin 900 er slankere end før og mere dynamisk, men bevarer referencer til klassisk design og tidløs stil.
CO
15/10-2024 kl. 16:27
Anslået læsetid: 3 Minutter

I September måned i indeværende år lancerede Triumph Motorcycles To nye sportslige klassikere, i begyndelsen af Oktober var det engelske mærke igen fremme i skoene med en Endnu sjovere 2025 Triumph Trident 660, og den velorienterede MagaCin læser er bekendt med, at der også frigives en Ny Triumph den 22. Oktober.

Ovennævnte 2025 nyheder fra Triumph er blandt de Masser af nye motorcykler, som lanceres inden efterårets mc-messe EICMA i Italien, men som du kan læse i KTM går amok med nyheder i de kommende uger, er der mere nyt undervejs fra Triumph i denne måned.
I dag præsenterer englænderne en 2025 nyhed, som er væsentligt opdateret på en række punkter, men allerede inden den officielle lancering åbenbarede Triumph Motorcycles, hvilken model dagens præsentation skulle handle om.
Nedenstående opslag på sociale medier delte Triumph nemlig omkring midnat mellem 14. og 15. Oktober.

Triumph Motorcycles har altså i god tid forinden den officielle præsentation af 2025 nyheden løftet sløret for, hvilken model der er tale om.
2025 Triumph Speed Twin 900 lanceres med sloganet Meet The New Original, og i dagens anledning har briterne naturligvis også delt en lille video.

Endnu en stemningsfuld video fra Triumph, som ikke giver det store indblik i, hvad der er nyt til 2025, men det råder englænderne bod på med nok en video, som kan ses længere nede i artiklen.

I forbindelse med dagens præsentation er Triumph’s Chief Product Officer Steve Sargent frit oversat citeret for følgende:
“Den nye Speed Twin 900 har udviklet sig til at være slankere end før og mere dynamisk, men bevarer referencer til det klassiske design og den tidløse stil.
Motorcyklen er nu mere agil og lettere at manøvrere, da der er ændringer på stel og specifikationer, som tilsammen gør en stor forskel.”

Vi ved efter at have talt med vores kunder, at premium specifikationer, finish i topkvalitet og pålidelighed, samt et logo på tanken kunderne er stolte af at eje, er noget som appellerer til vores kunder.
Vores ambition er altid at levere mere af, hvad motorcyklister værdsætter.”

Blandt 2025 tiltagene ses et modificeret stel med slankere bagende og en 43mm USD-forgaffel fra Marzocchi og som et passende match bagdæmpere fra samme mærke.
Sidstnævnte er i bunden fastgjort til en ny lettere bagsvinger, og den bagerste affjedringsvandring er reduceret fra 120 mm til 110 mm, hvilket skulle optimere kontrol over motorcyklen uden at gå på kompromis med komfort.

Førerpositionen er opdateret til hvad der beskrives som mere naturlig med mere benplads, da sædet har fået en anden udformning over det slankere bagstel, og det skulle med en sædehøjde på 780 mm på 2025 udgaven af Speed Twin 900 være lettere at plante fødderne solidt i jorden ved stilstand.
Alternativt sæde kan reducere sædehøjden med 20 mm til 760 mm.

Triumph Motorcycles deler følgende højdepunkter for modellen.

  • Triumph Motorcycles launches a new Speed Twin 900 for 2025
  • Refreshed style that remixes the Speed Twin’s design DNA for a sleeker, sportier and more dynamic look
  • Upgraded chassis delivers an easy and rewarding ride that’s even more comfortable and capable
  • New technology providing more confidence and more convenience
  • Available in dealerships from February 2025 

De nye 18″ hjul forrest og 19″ bagerst er forsålet med Michelin Road Classic dæk, og den nye instrumenterings LCD-display med integreret TFT-skærm er også blandt nyhederne.
Det og meget mere fortæller Rachel detaljeret om i videoen 2025 Speed Twin 900 | Features and Benefits.

Endnu en fin uddybende Features and Benefits video fra Triumph ruster på bedste vis interesserede før turen til den lokale Triumph forhandler.
Og der er heldigvis rigeligt med tid til, at sætte sig grundigt ind i sagerne inden modellen rammer markedet.
2025 Triumph Speed Twin begynder nemlig først at trille ind hos forhandlerne i Februar 2025, og prisen med dansk nummerplade monteret er allerede offentliggjort.
Både de danske priser kr. 126.990,- og 129.990,- alt efter farvevalg samt yderligere information om 2025 nyheden finder du på denne side.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start