Harley-Davidson vender tilbage til EICMA - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads Job hos MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson vender tilbage til EICMA

Harley-Davidson har meldt deres tilbagevenden til EICMA.
02/08-2024 kl. 06:13

Sidste gang den amerikanske motorcykelproducent Harley-Davidson var til stede på den enorme motorcykelmesse, EICMA i Italien, var tilbage i 2019.
Men i år vender H-D tilbage, og siger i en pressemeddelelse, at deres tilstedeværelse ved den 81. udgave er i en opgraderet udgave.

Hertil fortæller Harley-Davidson, at den nye og fordybende oplevelse vil give Harley-fans mulighed for at engagere sig med brandet på en anderledes måde, som vil bringe producentens 121 år lange historie til live.

“Vi er begejstrede for at vende tilbage til EICMA i år. Harley-Davidson er mere end motorcykler, det er et livsstilsmærke med et fællesskab i sin kerne, og EICMA er en fantastisk mulighed for at forbinde med vores kunder og andre passionerede motorcykelentusiaster,” siger Harley-Davidson Regional Vice President for Europa, Mellemøsten og Afrika, Kolja Rebstock.

Hvad ovenstående helt konkret betyder må vi vente til november med at se, men Harley-Davidson stiller angiveligt an med et helt nye setup, som skal give de besøgende god mulighed for at nærstudere de seneste modeller, som blandt andet omfatter Road Glide og Street Glide.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start