Ny Triumph afsløres snart - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads Job hos MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph afsløres snart

Triumph lover sportslig performance kombineret med agil og dynamisk håndterbarhed svøbt i tidløs stil og karakter.
CO
06/09-2024 kl. 08:02

Der er efterhånden ikke så forfærdeligt lang tid til, at dørene slås op ved efterårets gigantiske mc-messe EICMA i Italien, hvor flertallet af verdens motorcykelproducenter afslører en masse af spændende nyheder.
Men det er ikke alle nye modeller, som eksklusivt debuterer officielt på EICMA, og det er slet ikke unormalt, at visse producenter varmer op til EICMA med afsløringer af enkelte 2025 nyheder.

Et meget godt eksempel er Ducati Panigale V4, der som en del af Ducati World Première 2025 blev præsenteret officielt 25. Juli, og som faktisk begynder at lande hos forhandlerne allerede i September 2024.
Og nu teaser Triumph for lanceringen af en ny model forud for EICMA.

“Oplev glæden ved spændende sports-performance kombineret med agil og dynamisk håndterbarhed svøbt i tidløs stil og karakter som kun Triumph kan levere.”
Sådan lyder det frit oversat fra Triumph Motorcycles, ved annonceringen af den snarlige lancering af en kommende model.

Hvilken model der specifikt er tale om, fremgår ikke af Triumph’s nylige opslag på sociale medier, men både teksten og den delte video samt RS logoet giver fin grobund for kvalificerede gætterier.

Det som ikke umiddelbart fremgår af opslaget er imidlertid, hvornår vi så får lov til at se den moderne sportslige klassiker af engelsk herkomst.

Det kan MagaCin så til gengæld oplyse om kommer til at ske 17. September, og ved klik på dette link sendes dem som ønsker løbende opdatering om det præcise tidspunkt videre til Triumph’s nedtællingsside for eventet.

Har du ikke mulighed for at følge afsløringen af nyheden live, så holder MagaCin naturligvis som altid læserne opdateret.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start