Yamaha afslører snart mysterium - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads Job hos MagaCin
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha afslører snart mysterium

Kan du gætte hvad det er?
CO
11/07-2024 kl. 19:00

Kan du gætte hvad det er?
Og skriv din forudsigelse i kommentarfeltet.

Sådan lyder det fra Yamaha både i dagens opslag på Instagram og i Facebookopslaget, der kan ses lidt længere nede.
I kommentarfelterne på de respektive medier lyder det første bud i skrivende stund indtil videre både på en ny R9’er og forhåbningen om en ny MT10, og de gæt er vel egentlig mindst lige så valide som alt muligt andet.
Men der hersker næppe den store tvivl om, at i hvert fald et af de nok mest væsentlige elementer bliver noget helt nyt og anderledes.
Bemærk teksten i slutningen af videoen.

Y-AMT har den velorienterede MagaCin læser for få uger siden stiftet bekendtskab med i artiklen Yamaha dropper også koblingsgrebet med nyt Y-AMT, hvor Yamaha’s marketingsafdeling beskrev, at Y-AMT lader dig holde fuldt fokus på at nyde din motorcykels sportslige præstationer ved at levere konsistente, lineære skift, der skaber den mest medrivende kørsel.
Enten via smart, fingerbetjent manuelt skift (MT) eller en 2-trins fuldautomatisk transmission (AT).

Det kan du læse meget mere om i artiklen, der er linket til under dette afsnit, hvor det også mod slutningen fremgår, at Yamaha dengang løftede sløret for, at nyheden kommer snart i flere modeller.

Yamaha giver i dag ingen tidshorisont for den forestående afsløring, og udtrykket snart favner bredt. Så det er bestemt ikke udelukket, at vi får endnu et par teaser-videoer inden den officielle afsløring.
Og hvilke Yamaha modeller som mister koblingsgrebet, er altså endnu uvist.

Men man kunne spekulere i, at Yamaha’s modeller med de tocylindrede CP2 og trecylindrede CP3 motorer i henholdsvis MT 07 og MT 09 familien efterhånden længe har været voldsomt populære blandt brugerne.
Så det ville nok egentlig give meget god mening, hvis enten en af ovennævnte eller begge to fik det nye Y-AMT – måske endda som tilvalg.
Lidt i samme stil som Honda’s nye E-Clutch der kan fås som en option til 2024 CB650R og 2024 Honda CBR650R, og du kan læse meget mere om Honda’s nye tiltag i Hondas nye automatiske kobling forklaret.

Optakten til afsløringen af hvilke modeller der begunstiges med Y-AMT tager fart, og Yamaha har i dag åbnet for en hyggelig gætteleg.
Hvilken eller hvilke modeller tror du får Y-AMT?

Del med en ven

En person snakker om “Yamaha afslører snart mysterium

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start